Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Hallands Bouleförbunds lokala serier

Inomhus 2024


Kulknappens uttagningskommitté har tagit ut följande lag till att delta i Inomhusserien Halland den 27-28 april (eventuellt bara den 27:e) som spelas i Ståhlhallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Halmstad.

Öppna: Fredrik Brorsson, Robert Bergström, Tobias Andersson, Hasse Svensson, Hans Ericsson, Per Berndtsson och Mats Peterson (spelande lagledare).

Veteran 2A: Ann-Britt Carlsson (spelande lagledare), Kenneth Johansson, Birgitta Olausson, Sally Martinsson, Martin Weddig, Ronnie Apelqvist, Melker Karlsson och Douglas Adolfsson.

Veteran 3: Leif Carlsson (spelande lagledare), Jari Alatalo, Inger Nygren, Lennart Bengtsson, Melker Hofling, Inger Andersson, Bo Karlberg och Christina Hofling.

Veteran 4: Lars Mauritsson (spelande lagledare), Igor Rychlik, Lisbeth Andersson, Lena Karlsson, Stig Larsson, Arne Dyberg, Elsy Svensson och Jeannine Rychlik.

Inbjudan till INOMHUSSERIE HALLAND, den 27 och eventuellt 28 april 2024 i Ståhlhallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Halmstad. Ett seriespel som är tänkt att vara ett utmärkt träningstillfälle inför sommarens – och höstens – utomhusseriespel.

Vi spelar i Öppen klass – där samtliga åldrar kan medverka – det vill säga även V55 och V65

Tävlingsbestämmelser – samma spelform som i seriespel vår och höst i distriktet/förbundet Gäller tillsammans med Allmänna Tävlingsbestämmelser Öppnas i nytt fönster.. Skillnaden är att vi tänker ha enkelmöten. Alltså inte dubbelmöten, som det är i utomhusseriespelet

Ett lag består av två trippellag samt avbytare, där maximalt en avbytare per trippellag får användas i ett möte.

Lagledare

I varje lag ska en utsedd lagledare finnas. Lagledaren ansvarar för att klubblaget följer gällande regler och är lagets kontaktperson gentemot tävlingsledning och domare.

Före seriesammandraget ska en skriftlig laguppställning inlämnas till sekretariatet och om lagsammansättningen ändras under pågående sammandrag, ska även laguppställningen kompletteras/ändras.

Anmälan om närvaro: kl. 09:00. Då skall laguppställningen vara ifylld. Spelstart sker snarast därefter.

Avbytare

Varje lag får använda en avbytare per trippellag. Spelarbyte får ske en gång per trippelmatch, och utbytt spelare får inte bytas in i ett annat trippellag i samma möte. När man önskar byta en spelare ska motståndarlagets lagledare, innan lillen kastas ut, informeras om att ett byte kommer att ske i den omgången.

Varje seriespelsdivision innehåller högst 4 lag – där alla möter varandra.

Efter anmälan att delta i inomhusserien till distriktet – som skall ske senast den 21 april – sker en indelning i ett seriesystem, där ambitionen är att lagen skall möta ungefär samma motståndare, som de gör utomhus. Ambitionen är också att få till så jämna serier, som möjligt.

Ove Johansson (ovekalle@telia.com eller sms till 070-550 39 97) tar emot er anmälan.

Målsättningen är att ”stärka” seriespelet i länet – att vi helt enkelt lär mer boule av varandra.

Spelplats är Ståhlhallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Halmstad. Anmälda föreningar återkopplar vi till. Startavgiften är 600 kr. Den betalas till Hallands Bouleförbund – bankgiro 177-5949 – senast den 21 april.

OBS! Precis som i det ”vanliga” seriespelet kan en förening anmäla flera lag, vilket innebär att spelet kan komma att ske över två dagar – både lördag och söndag.

Publicerad: 2024-04-09

Senast uppdaterad: 2024-04-28

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se