Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Nyheter

 • Årets dubbel inleddes i soligt försommarväder

  Robert Bergström och Tobias Andersson tog ledningen i Årets Dubbel när tävlingen inleddes med den första kvalomgången i går kväll. De var det enda laget som vann alla sina fyra matcher. Fredrik Brorsson och Kristofer Hirverud placerade sig på andraplatsen med tre segrar, de förlorade bara kvällens första match mot fjorårsmästarna Hasse Svensson och Hans Ericsson
 • Hasse och Sally blev aprilmästare

  Hasse Svensson och Sally Martinsson vann Månadsmästerskapen i april. Det är andra gången i år som de blev månadsmästare, Sally blev det i januari tillsammans med Birgitta Olausson och Hasse i februari tillsammans med Leif Carlsson. I gårdagens final besegrade de Douglas Adolfsson/Leif Carlsson/Lennart Ingeltun i en jämn match, 13-12 slutade den.
 • Sommarlagen klara

  Alliansens sommarserier som spelas runt om i kommunen på torsdagarna i sommar har premiär torsdagen den 2 maj. Kulknappen deltar med 3 lag som alla spelar i division 1. 40 medlemmar i Kulknappen har anmält sig till att vara med och uttagningskommittén har nu tagit ut det tre lagen.
 • Walter tog största ägget med sig hem

  Inte mindre än 41 medlemmar deltog i årets Påskblixt som traditionsenligt spelades på långfredagens efter middar. Många påskägg delades ut till de bäst placerade i tävlingen, det största la Walter Mörk beslag på.
 • Kulknappen i topp i Falkenberg

  Kulknappen stod som segrare i Falkenbergsalliansens vinterserie spelades klar i fredags. Inte mindre än 24 kulknappar har deltagit i laget
 • Douglas, Marcus och Ronnie blev Månadsmästare

  Finalen i gårdagens Månadsmästerskap blev en spännande tillställning som stod och vägde in i det sista. Mästare blev Douglas Adolfsson, Ronnie Apelqvist och Marcus Ljungström efter att ett par gånger varit illa ute mot finalmoståndarna Jari Alatalo, Kenneth Johansson och Melker Karlsson.
 • Kulknappens tre nya domare

  Kulknappen har under inomhussäsongen fått tre nya distriktsdomare, Ronnie Apelqvist, Melker Hofling och Gert-Åke Laxen Carlsson.
 • Kulknappen vann Lag-DM

  Kulknappen ställde upp med tre lag i lag-DM. Samtliga kvalificerade sig till finalspelet som gick av stapeln den 3 Mars. Segrade gjorde detta lag:Arne, Hans, Martin, "Bullen", "Gittan", Kenneth och Jari. Grattis!

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se