Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Nyheter

 • Månadsmästerskap i sommarväder

  Stenbrottet var färdigställt för årets Varbergs Strandcup när månadsmästerskapen i maj spelades där igår kväll. Månadsmästare blev Gittan Olausson och Mats Petersson efter att de i finalen besegrat Leif Carlsson och Robban Bergström.
 • Tre DM-titlar till Kulknappen

  Per Bullen Berndtsson blev distriktsmästare i singel redan första dagen då DM-helgen inleddes i Falkenberg. Han besegrade Läjets Kjell Andersson i V55-singeln. På lördagen sedan blev Birgitta Olausson och Kenneth Johansson mästare i dubbel V75 en seger som de sedan följde upp med att tillsammans med Christer Gunnarsson lägga beslag på DM-titeln i trippel V65.
 • Årets Dubbel - premiärspel i kall östanvind

  12 lag anmälde sig till Årets Dubbel när första kvalificeringsomgången spelades vid Boulodromen i går kväll. Solen sken och det blev en fin kväll trots den kalla östanvinden. De två lag som nu är direktkvalificerade för finalspelet är Christer Sandberg/Kristofer Hirverud och Martin Weddig/Ronnie Apelqvist.
 • Utebanorna klara för en ny säsong

  Idag har ett stort antal medlemmar från Verksveteranerna och Kulknappen hjälpts åt att iordningsställa utebanorna och området däromkring för den kommande utomhussässongen.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se