Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Anmäla sig tävling - tävlingsbestämmelser

Sanktionerade tävlingar

För att delta i en av Svenska Bouleförbundet sanktionerad tävling krävs att man har en tävlingslicens.

De sanktionerade tävlingarna är indelade i Internationella (I), Nationella (N), Regionala (R) och Lokala tävlingar (L). Det finns också en typ av tävling som kallas propagandatävling (P) till vilken även spelare utan licens kan anmäla sig.

Alla sanktionerade tävlingar finns med i Tävlingskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som publiceras på intenetsidan sbfonline.se. Det är också på den sidan som man anmäler sig till de olika tävlingarna.

Tävlingsbestämmelser

Svenska Bouleförbundets Allmänna tävlingsbestämmelser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. gäller för alla sanktionerade tävlingar d.v.s. de som finns med i tävlingskalendern på sbfonline.se. För vissa nationella tävlingar såsom landslagskval och SM utfärdar bouleförbundet särskilda bestämmelser.

Så här anmäler man sig till en tävling

Hittar man en tävling i Tävlingskalendern som man är intresserad av att spela så anmäler man sig på samma sida som tävlingen finns. För att kunna göra det måste man, förutom att ha licens, logga in på sbfonline.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Användarnamn och lösenord får man genom att kontakta klubbens webansvarige eller så kan man fråga en medlem i klubben som redan känner till dem.

Publicerad: 2023-03-15

Senast uppdaterad: 2023-06-19

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se