Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Svenska Cupen Dam i Boulodromen på lördag.

Kulknappen spelar på hemmaplan när Svenska Cupen för damer inleds på lördag med spel på fyra platser runt om i landet. En av dessa är Boulodromen, vilket bör vara en fördel för vårt lag. Kulknappen hoppas att många supportrar ska komma och heja fram dem till avancemang.

Trettiotvå lag är anmälda till årets upplaga av Svenska Cupen som inleds med en grundomgång uppdelad på fyra orter runt om i Sverige. Boulodromen i Varberg är en av dessa. Tävlingen kör igång 09:30 på lördag.

Kulknappens ställer upp med Ann-Britt Carlsson (spelande lagledare), Christina Hofling, Inger Andersson, Inger Nygren, Lena Karlsson och Pia Johnsson.

I Varberg gör 8 lag upp om 2 finalplatser, Halmstad Petank (HPK), Hällesåker Bouleklubb HÄL, Kungsbacka Bouleklubb (KUN), Landvetter Boule Club (LAN), Le Petit Boule (PET), Lindome Bouleklubb (LID), Slottskogens Pétanque Club (SLO) och Varbergs Bouleklubb - Kulknappen (VAR).

Tävlingen avgörs genom direktutslagning och i de fyra inledande lagmötena spelar LIN mot PET, VAR mot LAN, HPK mot HÄL och SLO mot KUN. Klubbmötens inleds med 4 st singlar där varje seger 2 poäng. Därefter spelas 2 st dubbelmatcher där seger ger 3 poäng för varje vunnen match och sedan avslutas mötet med en trippelmatch som ger 5 poäng vid seger. Totalt spelas alltså om 19 poäng och när en förening uppnått 10 poäng förklaras därför laget som segrare och mötet avbryts.

De två lag som går vidare spelar finalomången i Malmö den 27-28 oktober.

Arrangörsklubben Kulknappen hälsar spelar och publik välkomna!

Mer om Svenska Cupen här!

 


Publicerad: 2023-10-04

Senast uppdaterad: 2023-10-04

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se