Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Årets Dubbel – Två nya lag direktkvalificerade

Avspänd stämning i underbart sommarväder inför andra omgången av Årets Dubbel.

Susanne Apelqvist och Christer Sandberg säkrade igår kväll en plats i finalomgången i Årets Dubbel genom att vinna samtliga sina fyra matcher i den andra kvalomgången. Även Inger Nygren och Mats Peterson är klara för finalspelet efter att ha lagt beslag på andraplatsen igår.

Årets Dubbel fortsatte igår kväll med den andra kvalificeringsomgången. Kvalet spelades i Stenbrottet i ett härligt sommarväder med klar himmel och värmande kvällssol. Av de 20 anmälda lagen var det 17 som kom till start. Nyanmälda sedan förra omgången var Sally Martinsson/Douglas Adolfsson, Igor Rychlik/Marcus Ljungström, Susanne Apelqvist/Christer Sandberg och Mona-Britt Elvesson/Jalle Mårtensson.

Så här såg tabellen ut när alla lagen spelat sina 4 matcher:

Den sammanlagda tabellen efter 2 kvalificeringsomgångar ser ut så här:

Lagen markerade med fetstil är de som nu är kvalificerade till finalspelet i slutet av augusti. Nästa kvalificeringsomgång spelas tisdagen den 6 augusti vid Boulodromen. Till final går de lag som kommit etta eller tvåa i en kvalomgång plus de lag som ligger högst i tabellen. Åtta lag ska det vara i finalomgången.

Publicerad: 2024-06-12

Senast uppdaterad: 2024-07-02

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se