Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Hasse och Sally blev aprilmästare

Hasse Svensson och Sally Martinsson vann Månadsmästerskapen i april. Det är andra gången i år som de blev månadsmästare, Sally blev det i januari tillsammans med Birgitta Olausson och Hasse i februari tillsammans med Leif Carlsson. I gårdagens final besegrade de Douglas Adolfsson/Leif Carlsson/Lennart Ingeltun i en jämn match, 13-12 slutade den.

36 medlemmar ställde upp i gårdagens månadsmästerskap, vilket innebar spel i 4 pooler med 4 trippellag och 12 dubbellag.

I A-slutspelets semifinaler besgrade Hasse och Sally Inger Nygren och Jari Alatalo och lag Douglas förpassade Per Odenius och Susanne Apelqvist till matchen om tredje pris. Den matchen vanns av Jari och Inger.

Övriga resultat och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2024-04-24

Senast uppdaterad: 2024-05-15

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se