Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Walter tog största ägget med sig hem

Inte mindre än 41 medlemmar deltog i årets Påskblixt som traditionsenligt spelades på långfredagens efter middar. Många påskägg delades ut till de bäst placerade i tävlingen, det största la Walter Mörk beslag på.

Påskblixten fick också i år spelas inomhus. Visserligen låg temperaturen ute kring 10 grader men en byig vind gjorde att det blev för kallt och dessutom blev det lite regn på eftermiddagen. Tävlingen spelades som vanligt som en femmatchers individuell monrad med omlottning mellan varje match.

Walter Mörk var ensam om att vinna alla sina fem matcher och fick därför ta det största påskägget med sig hem.

Pristagarna. Stående Igon Rychlik, Martin Weddig, Stig Larsson, Jeannine Rychlik, Jan-Olof Olsson, Arne Dyberg, Hans Ericsson, Walter Mörk, Hasse Svensson, Douglas Adolfsson, Per Odenius och Ulf Lindell. På huk: Neo Bengtsson, Christina Hofling, Laxen Carlsson, Gittan Olausson och Bullen Berndtsson.

Publicerad: 2024-03-29

Senast uppdaterad: 2024-04-10

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se