Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Rapport från Årsmötet

Drygt 40 medlemmar deltog i klubbens årsmöte i går kväll. Det väl förberedda mötet var avklarat på en halvtimme. Efter årsmötesförhandlingarna bjöds det på fika och delades ut priser i klubbens interna tävlingar.

Mötet inleddes med en tyst minut för Ingrid Ottosson och Sven-Arne Bengtsson som båda gått bort under året. Samtliga styrelseledamötet omvaldes och tidigare suppleanten Fredrik Brorsson valdes till ordinarie efter Sven-Arne.

Valberedningens förslag till nya uttagningskommittér godkändes av mötet, vilket innebär att UK för de lokala serierna nu består av Bo Karlberg, Leif Carlsson och Melker Hofling och UK för lagen i förbunds- och distriktsserier av Ann-Britt Carlsson, Hans Ericsson, Hasse Svensson och Mats Peterson.

Under fikat delade klubbens ordförande Mats Peterson ut utmärkelsen Årets Kulknapp (förra året delades det inte ut, därför två i år) och interntävlingsansvarige Christer Sandberg delade ut priser till de som placerat sig i klubbtävlingarna.

Melker Hofling och Gert-Åke Laxen Carlsson fick båda motta utmärkelsen Årets Kulknapp ur ordföranden Mats Petersons hand. De fick båda utmärkelsen för "oegennyttigt och förtjänstfullt arbete till gagn för klubben".

Klubbmästarna 2023. Fr.v. Jari Alatalo (öt), Ann-Britt Carlsson (mxd), Leif Carlsson (mxd), Fredrik Brorsson (skytte), Martin Weddig (öd, öt) och Ronnie Apelqvist (öd). På fotot saknas Melker Karlsson (öt) och Robert Robban Bergström (ös).

Pristagarna i Årets Dubbel 2023. Fr. v. Mästarna Hans Ericsson och Hasse Svensson, tvåorna Ronnie Apelqvist och Martin Weddig och treorna Birgitta Gittan Olausson och Kenneth Johansson.

Hasse Svensson – Årets Spelare!

Hasse Svensson blev 2023 Årets Spelare för 7:e gången sedan han tog sin första titel 2014. En imponerande facit.

Årets Spelare blir man genom att samla flest poäng i de 11 månadsmästerskap som spelas varje år. Det sägs för att lyckas med det så räcker det inte att vara en skicklig boulespelare, man ska dessutom ha lite tur med lottningen och framförallt delta så många gånger som möjligt. Och detta är något som stämmer väl in på Hasse. Han har inte missat månadsmästerskapen en enda gång sedan 2009 då han i september befann sig utomlands!

Publicerad: 2024-02-21

Senast uppdaterad: 2024-02-28

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se