Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Gittan och Sally blev årets första månadsmästare

Birgitta Olausson och Sally Martinsson blev igår kväll månadsmästare efter att i finalen ha besegrat Arne Dyberg/Kenneth Johansson/Bullen Berndtsson i en jämn och spännande match med 13-9.

Månadsmästare i januari - Sally Martinsson och Birgitta Olausson

Inte mindre än 37 medlemmar ställde upp i årets första Månadsmästerskap som spelades i Boulodromen på tisdagskvällen. Det innebar 5 trippellag och 11 dubbellag fördelade på 4 pooler. Gittan och Sally tog sig enkelt vidare till A-slutspelet genom att i poolen först besegra Inger Nygren och debutanten Margareta Nilsson med 13-2 och sedan Jan-Olof Olsson/Melker Hofling med 13-4.
I semifinalen mot Jalle Mårtensson och Melker Karlsson blev det jämnare, 13-11. Finalmotståndare blev Arne Dyberg/Bullen Berndtsson/Kenneth Johansson som i semifinalen besegrat ett annat trippellag Fredrik Brorsson/Jeannine Rychlik/Susanne Apelqvist.
Gittan och Sally vann den jämna finalen, som var slut strax före kl. 22 med 13-9 och blev därmed årets första månadsmästare.

B-finalen vans av Bosse Karlberg och Leif Carlsson, C-finalen av Ann-Britt Carlsson och Igor Rychlik och D-finalen av Jari Alatalo och Per Odenius.

Övriga placeringar och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2024-01-31

Senast uppdaterad: 2024-02-21

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se