Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Ann-Britt och Leif vände 4-11 till 13-12 och blev MxD-mästare

Ann-Britt och Leif Carlsson blev igår kväll klubbmästare i mixed dubbel efter att i finalen mot Pia Johnsson och Kristofer Hirverud ha vänt ett underläge på 4-11 till seger med 13-12.

Direkt efter gårdagskvällens medlemsmöte spelades det semifinaler i klubbmästerksapen i mixed dubbel. I den första besegrade Pia och Kristofer Inger Nygren och Robban med 13-6 och i den andra andra vann Ann-Britt och Leif över Lisbeth Andersson och Hasse Svensson med 13-8.

Finalen blev mycket spännande. Pia och Kristofer spelade till sig en ledning med 10-4 efter stabilt läggspel av Pia och många fina skott av Kristofer. De båda hade i de följande omgångarna vid flera tillfällen 13 på plats men Ann-Britt och Leif lyckades med sina sista kulor lägga beslag på poängen och knappade in. Vid ställningen 12 lika inledde Leif med ett klosslägg, som Kristofer inte lyckades få bort. Pia stod då med 3 klot kvar mot Ann-Britts och Leifs 5, vilket blev en alltför svår uppgift. En stark upphämtning av Ann-Britt och Leif som nu är klubbmästare i mixed dubbel.

Publicerad: 2023-12-13

Senast uppdaterad: 2024-01-01

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se