Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

MxD KM: Semifinallagen klara

Tolv lag ställde upp i årets klubbmästerskap i mixed dubbel, som inleddes i Boulodromen i går kväll. Tävlingen spelades fram till och med kvartsfinalerna. Nästa tisdag gör de fyra semifinallagen upp om klubbmästartiteln.

Deltagarna i årets KM i mixed dubbel.

Titelförsvararna Ulla och Jan-Olof Olsson saknades i startfältet när KM i mixed dubbel inleddes igår kväll. Tolv lag stod på startlinjen när de lottats in i tre stycken fyrapooler. Två poolettor gick direkt till semifinal medan pooltvåorna och en pooletta fick göra upp om de två övriga semfinalplatserna.
Semifinalerna startar direkt efter det korta medlemsmötet som hålls tisdagen den 12 december kl. 17 i Boulodromen.

Publicerad: 2023-12-06

Senast uppdaterad: 2023-12-13

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se