Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Martin Weddig dubbel klubbmästare

Igår kväll avgjordes klubbmästerskapen i både dubbel och trippel. Klubbmästare i dubbel blev Martin Weddig och Ronnie Apelqvist och i trippel Jari Alatalo, Martin Weddig och Melker Karlsson.

Trippelmästarna Martin Weddig, Melker Karlsson och Jari Alatalo.

I går kväll, den 21 november, spelades semifinaler och final i såväl dubbel som trippel. Tävlingen inleddes med semifinalerna i trippel. I en av dem fick regerande mästarna Robert Bergström, Tobias Andersson och Jimmy Antonsson se sig besegrade av Bosse Karlberg, Kristofer Hirverud och Pia Johnsson. I den andra semifinalen besegrade Jari, Martin och Melker Ann-Britt och Leif Carlsson tillsammans med Melker Hofling.

Finalen senare på kvällen blev en spännande tillställning där dock Bosse, Kristofer och Pia inte nådde upp till det spel de presterat i semifinalen och ständigt hamnade i klotnöd, d.v.s. de var ofta tomma på klot när motståndarna stod med ett par tre klot i handen. 13-9 blev det till slut.

I dubbelns semifinaler besegrade Martin och Ronnie Hans Bredberg/Per Odenius och Ann-Britt och Leif Carlsson slog ut Kristofer Hirverud och Neo Bengtsson. Finalen sent på kvällen blev aldrig riktigt spännande Martin och Ronnie vann med 13-6.

Finalisterna i klubbmästerskapen i dubbel, Ronnie Apelqvist, Martin Weddig, Ann-Britt och Leif Carlsson. Fotot taget strax före matchens början.

Publicerad: 2023-11-22

Senast uppdaterad: 2023-12-06

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se