Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Klart för semifinaler i dubbel-KM

I tisdagskväll inleddes klubbmästerskapen i dubbel med spel till och med kvartsfinaler. Semifinalerna och finalen avgörs tisdagen den 21 november då också semifinalisterna i trippel-KM kommer att vara klara.

17 lag anmälde sig till klubbmästerskapen i dubbel när tävlingen inleddes den 7 november, vilket innnebar spel i fem pooler. Nya laget i KM-sammanhang Per Odenius (som började spela boule i somras) och Hans Bredberg tog sig obesegrade genom poolen och besegrade där bl. a. rutinerade Ann-Britt och Leif Carlsson, som i sin tur tog sig vidare som tvåor. Per och Hans slog sedan ut Melker Karlsson/Bosse Karlberg i åttondelen och i kvarten sedan, lite överraskande, Inger Nygren och Mats Peterson.

Ett annat lag som överraskade bara genom att komma till start var Kristofer Hirverud och Neo Bengtsson. Neo som i sommar gjort uppehåll med bouleträningen och istället satsat på fotbollen är tillbaka på gruset och tog sig till semifinal bl.a. genom att tillsammans med Kristofer besegra de regerande klubbmästarna, alltid svårslagna, Hans Ericsson och Hasse Svensson.

På tisdag, den 14 november, inleds KM-trippeln på samma sätt och avgörs samtidigt med dubbeln tisdagen den 21 november i Boulodromen.

Publicerad: 2023-11-12

Senast uppdaterad: 2023-11-12

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se