Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Månadsmästarna heter Hasse och Jari

Hasse Svensson säkrade i tisdags kväll en ny inteckning i pokalen Årets Spelare när han tillsammans med Jari Alatalo blev Månadsmästare i oktober. I finalen besegrade de Per Odenius och Stig Johansson.

Hasse Svensson och Jari Alatalo, glada efter segern i månadsmästerskapen.

Bara 24 medlemmar ställde upp i månadsmästerskapen i oktober. Vilket är lägsta antalet i år. Det innebar spel i 3 pooler om 4 lag. Till A-slutspelet tog sig förutom de två finallagen Bosse Karlberg/Inger Nygren som i semifinalen där förlorade mot Hasse och Jari. Per och Stig gick direkt till final.
B-finalen vann Jan-Olof Olsson och Jalle Mårtensson, C-finalen av Gert-Åke Carlsson och Per Berndtsson och D-finalen av Ronnie Apelqvist/Melker Hofling.

Hasse Svensson drog genom segern tillsammans med Jari ifrån rejält i kampen om titeln Årets Spelare och leder nu med ointagliga 58 poäng, 22 före Robert Bergström som ligger på andra plats. Hasse blev för övrig Månadsmästare för fjärde gången!

Mer om Månadsmästerskapen och Årets Spelare här.

Publicerad: 2023-11-02

Senast uppdaterad: 2023-11-19

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se