Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Robban blev singelmästare

Robert "Robban" Bergström blev ikväll klubbmästare i singel. Han besegrade i semifinalen Leif "Kalifen" Carlsson i en jämn match, 13-11 blev det. I finalen slog han sedan Jalle Mårtensson med siffrorna 13-9.

Robban Bergström - klubbmästare i singel 2023

Jalle Mårtensson, finalist i singel-KM.

Ikväll spelades klubbmästerskapen i singel klart. Semifinalen mellan Robban och Leif Carlsson blev en spännande tillställning, de båda följdes åt och ställningen var jämn in i det sista. 13-11 blev det till slut i Robbans favör. I den andra semifinalen möttes förra årets singelmästare Jimmy Antonsson och Jalle Mårtensson. Jalle tog med sitt utmärkta läggspel ledningen med 8-0 innan Jimmy tog sin första poäng. Jimmy nådde inte upp till sin normala standard och hade problem med skotten som gärna hoppade över. Matchen slutade 13-3 till Jalle Mårtensson.

I finalen lyckades Jalle inte lika bra med sin lägg samtidigt som Robban la stabilt. Robbans skytte fungerade väl och det var nog det som fällde avgörandet. 13-9 blev det.

13 åskådare fanns på plats och nästan lika många följde matchen på facebook där Mats Peterson stod för sändningen.

Mats Peterson såg till att singelfinalen kunde ses i alla världsdelar! Vi vet att vi hade en tittare i Ohio! Sändes på Facebook.

Publicerad: 2023-10-12

Senast uppdaterad: 2023-11-02

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se