Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Hasse drar ifrån - Blev månadsmästare tillsammans med Stig Larsson

Hasse Svensson blev igår kväll månadsmästare för tredje gången i år, denna gången tillsammans med Stig Larsson. Segern innebär att Hasse drar ifrån i poängligan i Årets Spelare och är nu 14 poäng före tvåan Robert Bergström.

När månadsmästerskapen för september spelades igår kväll deltog 34 av klubbens medlemmar. Tävlingen inleddes utomhus med poolspel, varefter mörkret tvingade in spelarna i Boulodromen. Flytten ställde till det för flera av deltagarna, många hade svårt att få stopp på kulorna på de hårda och släta inomhusbanorna.

I A-slutspelets semifinaler besegrade Hasse och Stig Hans Ericsson, Jari Alatalo och Pia Johnsson med 13-9 och Ann-Britt Carlsson och Melker Hofling slog Christer Sandberg och Douglas Adolfsson med samma siffror. Finalen vann sedan Hasse och Stig överlägset med 13-2 samtidigt som Hans, Jari och Pia vann matchen om tredjepris med 13-3.

Igor Rychlik och Bullen Berndtsson vann B-finalen, Gittan Olausson och Ulla Olsson C-finalen och Inger Nygren och Kenneth Johansson D-finalen.

Mer om Månadsmästerskapen och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2023-09-27

Senast uppdaterad: 2023-09-29

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se