Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Ann-Britt och Ronnie månadsmästare i mörker

Sommaren närmar sig sitt slut så det hann bli mörkt innan de sista matcherna i månadsmästerskapen i augusti var färdigspelade. Ann-Britt Carlsson och Ronnie Apelqvist vann A-finalen mot Mats Peterson och Bullen Berndtsson, som står närmast i ringen ovan.

Trettiotvå medlemmar ställde upp i Månadsmästerskapen i augusti, vilket innebar 16 dubbellag i fyra pooler. Det var en fin sommarkväll men när solen gick ner en kvart efter åtta föll daggen och det blev fort mörkt och kallt. De sist färdiga matcherna, finalen och semifinalen i A och finalerna i B och D, fick spelas i elljus.

Månadsmästare i augusti: Ronnie Apelqvist och Ann-Britt Carlsson

Månadsmästarna Ronnie och Ann-Britt tog sig till finalen genom poolvinster mot Bosse Karlberg/Hans Ericsson och Robban Bergström tillsammans med färske boulespelaren Per Odenius. I semifinalen besegrade de Christer Sandberg/Fredrik Brorsson och i finalen Mats Peterson/Bullen Berndtsson.

Matchen om tredjepris vann Christer och Fredrik över Arne Dyberg och Hasse Svensson.

B-finalen vann Robban och Per, C-finalen Lennart Bengtsson och Timo Lager och D-finalen Elsy Svensson och Stig Larsson.

Mer om Månadsmästerskapen och Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2023-08-30

Senast uppdaterad: 2023-09-13

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se