Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Martin och Kristofer blev månadsmästare

Martin Weddig och Kristofer Hirverud blev igår kväll månadsmästare när tävlingen avgjordes i Stenbrottet för sista gången i år. I augusti är vi tillbaka vid Boulodromen. Hans Ericsson och Berny Andersson fick inte bara se sig besegrade i finalen utan hade också, om hon varit på plats, fått kyssa Fanny Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tjugofyra medlemmar ställde upp i juli månads månadsmästerskap som spelades i Stenbrottet under tisdagskvällen. Tävlingen inleddes i ett fint och soligt sommarväder men fick avslutas i ett blåsigt och kallt.

I A-slutspelets ena semifinal besegrade Hans Ericsson och Berny Andersson (t.v. på fotot ovan) Leif Carlsson och Kenneth Johansson och i den andra vann Martin Weddig och Kristofer Hirverud (t.h. på fotot ovan) över Laxen Carlsson och Robban Bergström, som sedan vann matchen om tredjepris.

Övriga resultat och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2023-07-26

Senast uppdaterad: 2023-08-09

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se