Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

SM – Två kulknappslag spelar semifinal i morgon kväll

Fotot är från i fjol men högst aktuellt även i år. Nya SM-medaljer blir det i år för de här två lagen. Vilken valör det blir avgörs i morgon kväll.

Förra årets guldmedaljörer i V75 mixed trippel, Gittan Olausson, Kenneth Johansson och Christer Gunnarsson är på väg att försvara sin mästartitel. De är i semifinal och spelar på centercourten i morgon kväll. Det gör också fjorårets bronsmedaljörer i V65-klassen Inger Nygren, Mats Peterson och Hasse Svensson, som därmed har säkrat medaljer av lägst samma valör.

Fem lag från Kulknappen var i elden den första SM-dagen då det spelades mixed trippel. Tre av dem spelade i V65-klassen och två i V75-klassen. Två av dem lyckades ta sig vidare ur poolen, Gittan/Kenneth/Christer G i V75 och Inger/Mats/Hasse i V65. Båda dessa lagen är nu klara för semifinal och spelar på centercourten i morgon kväll med start kl. 18.

Gittan, Kenneth och Christer G är regerande mästare och har nu stora möjligheter att upprepa fjorårets bravad. I semifinalen möter de luleålaget Anita Utterström/Rune Utterström/Tommy Baudin.

Inger, Mats och Hasse möter i sin semifinal kalmarlaget Anders Benderix/Kenneth Hallberg/Francine Wallster, som blev svenska mästare i V65-klassen 2019.

Innan det är dags för de här semifinalerna i morgon kväll spelas det mixed dubbel. Kulknappen ställer då upp med fem lag i V65-klassen: Ann-Britt Carlsson/Hasse Svensson, Christina och Melker Hofling, Inger Nygren/Mats Peterson, Lena Karlsson/Lars Mauritsson och Ulla och Jan-Olof Olsson. Birgitta Olausson och Kenneth Johansson spelar i V75-klassen.

Förhoppningsvis får vi lite resultat från våra deltagare i Kulknappens facebook-grupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och när det blir dags för sluspelet så kan man följa resultaten på slutspel bouleförbundets Showapp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-07-02

Senast uppdaterad: 2023-07-17

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se