Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Årets Dubbel: Ytterligare två lag kvalificerade för final

Hans Ericsson/Hasse Svensson och Robban Bergström/Tobias Andersson lyckades igår kväll kvalificera sig till finalspelet i Årets Dubbel senare i sommar. Två nya lag anmälde sig till tävlingen som nu innehåller totalt 14 lag.

Vad gör vi nu? Christina och Melker funderar i mötet med Martin och Ronnie.

Andra kvalificeringsomgången av Årets Dubbel spelades igår kväll i Stenbrottet. Tio av de fjorton nu anmälda lagen var på plats, varav två nya lag, Jimmy Antonsson/Per Axelsson och Fredrik Brorsson/Stig Johansson. Fyra lag, som deltog i den första kvalomgången, anmälde förhinder.

Hans Ericsson och Hasse Svensson var enda laget som vann samtliga sina fyra matcher och av lagen med tre vinster var det Robban Bergström och Tobias Andersson som hade bästa klotskillnaden och kom därför på andra plats.

Tabellen nedan visar vilka lag som mötte varandra och resultaten i samtliga matcher.

Efter två spelade kvalomgångar ser den sammanställda tabellen ut så här. Till finalspelet går de lag som antingen vunnit eller kommit tvåa i en kvalificeringsomgång samt de lag som placerar sig bäst i den sammanlagda tabellen så att det blir åtta lag i finalspelet.

Lag skrivna med fet stil är de som är kvalificerade till finalspelet genom att ha vunnit eller kommit tvåa i en kvalomgång.

Publicerad: 2023-06-14

Senast uppdaterad: 2023-06-28

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se