Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Helgens seriespel - målen uppnådda?

Den gångna helgen spelades det förbunds- och distriktsseriespel runt om i landet. Kulknappens öppna laget spelade i Västerås, vårt första V55-lag i Malmö och de övriga två veteranlagen i Falkenberg. När helgen summeras kan det konstateras att alla Kulknappens lag motsvarat de ställda förväntningarna.

Tabellen visar de olika lagens resultat i respektive serie. Bäst lyckades som synes vårt veteranlag i division 3 med Jan-Olof Olsson som lagledare. Laget leder sin serie trots en försmädlig förlust mot Verksveteranerna i helgens inledande lagmöte.

Vårt veteranlag i division 2, som spelade i Malmö, ligger tvåa i sin serie. Enda förlusten där kom mot Vallås under söndagen.

Vårt öppna lag har som mål att hålla sig kvar i den näst högsta serien och ligger nu på fjärde plats, alltså ovanför nedflyttningsstrecken.

Ovanför nedflyttningsstrecken ligger också vårt veteranlag i division 4 där lagledaren Ulla Olsson fick problem när en av de sju uttagna spelarna blev skadad, vilket innebar att laget saknade avbytare. Lördagskvällen fick hon då tillbringa med att försöka ringa in reserver. Arne Dyberg och Lennart Ingeltun ställde upp och laget kunde avsluta seriesammandraget på söndagen med att ta tre poäng.

Resultat och tabeller för hela förbunds- och distriktsseriespelet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-06-11

Senast uppdaterad: 2023-06-14

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se