Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Christina och Lennart B blev månadsmästare

Månadsmästarna i april - Lennart Bengtsson och Christina Hofling

Christina Hofling och Lennart Bengtsson blev igår kväll månadsmästare efter att i finalen ha besegrat Hans Ericsson och Leif Carlsson. Det nyckfulla aprilvädret gjorde att tävlingen, som samlade 26 deltagare, fick spelas i Boulodromen istället för utomhus som annonserats.

Det 26 deltagarna lottades ihop till 13 dubbellag och fördelades på tre treppooler och en fyrapool. I semifinalen i A-slutspelet vann Christina och Lennart över Douglas Adolfsson och Jalle Mårtensson medan Hans och Leif slog Inger Nygren och Kenneth Johansson. B-finalen vanns av Mats Peterson och Hasse Svensson och C-finalen av Kristofer Hirverud och Walter Mörk. Lisbeth Andersson och Robert Bergström roffade åt sig en poäng i Årets Spelare genom att vara det enda laget som gick till D-slutspelet. Som det kan bli!
Övriga placeringar och ställningen i Årets Spelare hittar man här!

Publicerad: 2023-04-26

Senast uppdaterad: 2023-05-11

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se