Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Seriesegern klar när en omgång återstår

Att Kulknappen vinner Falkenbergsserien är klart redan innan sista omgången spelas på fredag. Detta efter gårdagens seger mot Tullbron Blå med 11-5. Laget har nu ointagliga 3 poäng till godo på Vitsippan, som i sin tur säkrat andraplatsen.

Senast Kulknappen vann Falkenbergsserien var vintern 2016/2017, så det är inte konstigt att spelarna på fotot ser glada ut när de igår säkrade seriesegern genom att slå Tullbron Blå med 11-5. De 10 glada minerna tillhör Walter Mörk, Jan-Olof Olsson, Hans Ericsson, Arne Dyberg, Jalle Mårtensson, Ulla Olsson, Jari Alatalo, Birgitta Olausson, Kenneth Johansson och Ronnie Apelqvist.

Men det är 13 kulknappar till som har del i vinsten: Jeannine Rychlik, Igor Rychlik, Pia Johnsson, Elsy Svensson, Lennart Bengtsson, Gert-Åke ”Laxen” Carlsson, Arne Blomfelt, Martin Weddig, Stig Larsson, Lena Hjalmarsson, Per ”Bullen” Berndtsson, Bengt Karlsson och Hasse Svensson. Alla dessa har vid minst ett tillfälle varit med och spelat i laget.

Segern i Falkenberg betyder att Kulknappens framgångar i de lokala serierna i år varit exceptionella. 1:a, 2:a och 5:a i Alliansens vinterserie division 1 och nu 1:a i Falkenbersserien. Särskilt roligt är det att så många av klubbens medlemmar bidragit till de fina prestationerna.

Spelarna kan nu vila på lagrarna några veckor innan det är dags att tänka framåt, utomhussäsongen närmar sig och sommarserierna drar igång i början av maj.

Publicerad: 2023-03-25

Senast uppdaterad: 2023-04-16

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se