Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Kulknappen röd i topp

Sista omgången av Alliansens vinterserier spelades idag. Kulknappen röd, vars serieseger redan var klar, avslutade med att vinna mot Tullbron med 11-5. Kulknappen blå som också tidigare hade säkrat sin andraplacering lyckades bara få oavgjort mot jumbolaget Läjet Blå.

Kulknappen vit som i år debuterade i division 1 har visat att det är där man hör hemma. I den avslutande matchen som var en kamp om femteplatsen lyckades laget ta revansch på SPF från förlusten i höstomgången och vann nu med 9-7. Så alla kulknappar hade anledning att vara glada idag, 3 lag bland de 5 bästa i division 1. Prisutdelning sker nästa torsdag då det också blir en avslutande trippelturnering.

Serien slutspelad.

Publicerad: 2023-03-16

Senast uppdaterad: 2023-04-16

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se