Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Landslagskval till helgen

Årets landslagskval för V55-lag inleds till helgen med kvalificeringsspel på fyra orter runt om i landet. 55 lag är anmälda, bland dem Kulknappens Timo, Hasse och Mats.

Sexton lag går vidare till finalomgånen som spelas här i Boulodromen den 1-2 april. Då står Kulknappen tillsammans med Svenska Bouleförbundet för arrangörsskapet. Av de 16 finallagen kommer 8 att under lördagen ta sig vidare till söndagen då vårt landslag ska utses.

Timo, Hasse och Mats har varit med förr och kvalificerat sig för slutspel. Vi håller tummarna för att de ska göra det i år också när de tävlar i Falkenberg på lördag. Tre lag bland de tolv som kvalar i Falkenberg komme att gå vidare till finalomgången. Spelet börjar halv tio i Falkenbergs Boulecenter. Då möter de våra ett lag från Calmar Pétanque Club. Hela spelprogrammet i Falkenberg hittar man här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Åk gärna till Falkenberg och heja!
Vill du veta mer om Landslagskvalet så finns information på Svenska Bouleförbundets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-03-14

Senast uppdaterad: 2023-03-17

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se