Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Kristofer, Robban och Jan-Olof blev Månadsmästare

Kristofer Hirverud, Robert Bergström och Jan-Olof Olsson blev igår kväll Månadsmästare efter att i finalen ha slagit Hasse Svensson, Jeannine Rychlik och Kenneth Johansson. 40 medlemmar deltog i tävlingen.

Det nya upplägget av Månadsmästerskapen har inneburit att fler medlemmar ställer upp i tävlingen, snittet under de tre första månaderna är 38! Igår då marstävlingen spelades deltog 40 spelare, vilket innebar spel i fyra fulla pooler varav två med idel trippellag och två med dubbellag.

Finalen kom att spelas mellan två trippellag efter att Kristofer, Robert och Jan-Olof besegrat Arne Blomfelt och Lennart Ingeltun i den ena semifinalen och Hasse, Jeannine och Kennet vunnit mot Lars Mauritsson och Mats Peterson i den andra.

Trippellag var det också som vann B- och C-finalerna, Jalle Mårtensson, Hans Bredberg och Lennart Bengtsson respektive Hans Ericsson, Leif Carlsson och Ulla Olsson.

Övriga placeringar och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Publicerad: 2023-03-29

Senast uppdaterad: 2023-04-16

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se