Gå till innehåll
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen
Varbergs Bouleklubb - Kulknappen

Hasse och Janne blev årets första månadsmästare

Finalisterna, Lennart Bengtsson, Gittan Olausson, Arne Nilsson, Hasse Svensson och Jan-Olof Olsson.

Igår kväll var det premiär för Nya Månadsmästerskapen. Nytt var spelformen Direktutslagning A+B+C+D och poängberärkningen. Hasse och Jan-Olof kunde fira segern strax före nio genom finalsegern mot Gittan, Arne N och Igor.

Det var länge sedan vi var så många som 40 deltagare i Månadsmästerskapen men så var det i gårdagens premiär för den nya spelformen. Det innebar 8 st trippellag och 8 st dubbellag fördelade i på fyra pooler. De som vann de två matcherna i poolerna gick till A-slutspelet och de som vann en match till B- eller C-slutspelet medan två raka förluster innebar D-slutspel.

I semifinalerna i A besegrade Lennart Bengtsson, Gittan Olausson och Arne Nilsson Bullen Berndtsson, Sally Martinsson och Christina Hofling medan Jan-Olof Olsson och Hasse Svensson och slot ut Robban Bergström och Kenneth Johansson. Finalen vann Hasse och Jan-Olof.

B-slutspet vann Stig Johansson, Ann-Britt Carlsson och Igor Rychlik, C-slutspelet Jeannine Rychlik, Jalle Mårtensson och Susanne och D-slutspelet Jari Alatalo och Hans Ericsson.

Mer om Månadsmästerskapen.


Publicerad: 2023-02-01

Senast uppdaterad: 2023-02-25

Författare: Christer Sandberg

Besöksadress
Stenåsavägen 5
432 32 VARBERG

Postadress
c/o Inger Nygren
Köpstadsvägen 60
432 50 VARBERG

Kontakta oss

070-310 34 04
info@kulknappen.se