Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från RF-SISU Halland


Alla partier är överens om att idrottsrörelsen har stor betydelse för ett bra och tryggt samhälle, för att vi ska må bra, vara en del av en gemenskap och röra på oss. Men vad vill de göra för att skapa de förutsättningar som idrotten behöver?
 

Dags att söka LOK-stöd

(2022-08-09 07:00)
Det är hög tid att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter. Ansökan ska vara inne senast 25 augusti.
 

Semesterstängt v. 28-31

(2022-07-11 05:00)
Glad sommar önskar RF-SISU Halland! Vårt kansli håller semesterstängt i fyra veckor. Vi kommer tillbaka igen i augusti.
 
Året började med skenade smittspridning av Covid-19 vilket påverkade stora delar av vårt samhälle och drabbade föreningsidrotten. Men Hallands idrottsföreningar ställde inte in – ni ställde om.
 
Vart vill vi med föreningen och vad står vi för? Viktiga frågor behandlas när Frillesås rid- och körklubb samlas för att jobba med föreningsutveckling. Helgen blir också ett forum för att stärka gemenskapen och engagemanget i föreningen.
 
Debattartikel: Hallands idrottsrörelse jobbar för att inkludera, skapa gemenskap, stärka folkhälsan och sprida rörelseglädje i hela länet. Men för det krävs tillgång till ändamålsenliga idrottsanläggningar och idrottsmiljöer – i dag och i framtide...
 
Att ha vuxna förebilder av båda könen är viktigt för föreningen. Samtidigt har det visat sig svårt att få kvinnor på ledaruppdragen. För att lösa ekvationen försöker Fyllinge IBK testa nytt.
 
Varierat motstånd, fler utmaningar och skönare träningshäng. Det är bara några av de fördelar ungdomarna i Halmstad badmintonklubb ser med gemensamma träningar för killar och tjejer.
 
Närmare fyra av tio halländska idrottsföreningar uppger att platsen som de använder är i stort behov av renovering. Det visar Riksidrottsförbundets undersökning om idrottens anläggningssituation som presenterades under RF-SISU Hallands temadag.
 
Fotboll har varit en stor del av hans liv så länge han kan minnas. En del av livet som stått för glädje, utveckling och gemenskap. Nu vill Güncel Ömer Ge tillbaka till idrotten genom sitt arbete som idrottskonsulent med fokus på Värdefullt.
 
Simning, volleyboll och musikal. Det är tre ord som beskriver Jenny Bergflink. Men för att göra vår senaste idrottskonsulent, med fokus på Värdefullt, rättvisa får man inte glömma nyfikenheten på människor och viljan att se alla.
 

 

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: info@kulknappen.se

Se all info