Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svensk Boule


Den nya pandemilagens bestämmelser förändrar än så länge ingenting. Bouleförbundets anvisningar ligger fast: Inga aktiviteter ska genomföras inomhus.
 
Är du en person som önskar att sitta med i några utav våra olika förbundsposter? Eller vill du/ni skriva en motion till förbundsmötet? 15 januari är sista dag för att nominera och för kansliet att ha en motion tillhanda.
 
Frågestunden med valberedningen är inställd ikväll, 11 januari. Har ni några frågor kontakta valberedningen via valberedningen@svenskboule.se. Kom ihåg att nominera till förbundsstyrelsen senast 15 januari.
 

Boule-SM i Sälen 2021

(2021-01-07 14:54)
Kommande sommar står Sälen och Lindvallen värd för allas vårt kära boule-SM.
 
Processen är fortfarande inte klar vem som ska tillsätta Jimmy Olsens efterträdare som förbundskapten för juniorlandslaget.
 
 

Nyhetsbrev 22 december

(2020-12-22 16:53)
 
Det har vart ett mycket märkligt och begränsat tävlingsår, med ytterst få tävlingar. Med anledning av det har förbundsstyrelsen beslutat att inte dela ut Prins Bertils minnesstipendium för veteran, junior, herr och dam.
 
Folkhälsomyndighetens och regeringens nya nationella allmänna råd gäller i hela landet från och med den 14/12. Alla har skyldighet att skydda såväl sig själv som andra mot smittspridning och därmed att följa råden. Så även Svenska Bouleförbundet.
 

Vi vill ha dig!

(2020-12-11 12:00)
Vill Du vara med att påverka och utveckla Svenska Bouleförbundet framtid, Du är driftig och inte rädd för att tänka utanför boxen.
 
Träffa valberedningen digitalt via Teams den 11 januari klockan 19:30.
 
Ett långt, mycket märkligt och svårt år närmar sig sitt slut. Ett begrepp vi knappt hade en aning om för ett år sedan har präglat våra liv och etsat sig in i vårt medvetande.
 
 
Vill du leda Sveriges juniorlandslag mot nya framgångar? Svenska Bouleförbundet söker nu en förbundskapten för juniorerna.
 

 

 

All träning och alla lokala tävlingar är inställda tills vidare på grund av den ökade risken för smittspriding.

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: info@kulknappen.se

Se all info