Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna klara för spel lagom till Vårcupen på lördag

26 APR 2017 20:34
Under ett par onsdagsförmiddagar har medlemmar i Kulknappen och Verksveteranerna arbetat tillsammans vid Boulodromens utebanor och gjort dem klara för spel för den annalkande utomhussäsongen.
  • Uppdaterad: 26 APR 2017 21:01

Många medlemmar från de båda klubbarna har hjälpts åt med att räfsa, klippa gräs, flytta möbler, lägga på sten, sätta snören runt banorna och att anlägga nya banor söder om  Boulodromen. Fördigställandet blev i det närmaste klart idag och redan på lördag tas banorna i bruk när Kulknappens Vårcup spelas.

Nästa vecka drar torsdagsserierna igång och då kommer det att finnas gott om plats och flera olika underlag att välja på. Det blir upp till hemmalagens lagledare att fördela banorna mellan sig.

Mats var en av dem som paddade banorna för en vecka sedan. Det gjorde nytta även om de fortfarande är lite mjuka. Det var som synes många som hade paus vid detta tillfället och kunde kontrollera arbetet.

Stig Johansson satte snören för att markera dödlinjen runt samtliga banområden. Några linjer mellan banorna blir det inte i år.

Här sätts det betongstavar runt de nya banorna omedelbart söder om Boulodromen. Det blir tuffa hårda banor med en hel del sten. Kul! Arne Dyberg är det som håller i spaden närmast kameran.

Sven-Arne Bengtsson och Christer Sandberg sätter här fästen för poängtavlorna under överinseende av Arne Dyberg och projektledaren Gösta Borgäng.

 

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info