Hoppa till sidans innehåll

Ulla och Christer blev månadsmästare

27 SEP 2017 09:46
Ulla Olsson och Christer Sandberg vann igår kväll årets sista månadsmästerskap utomhus. I finalen besegrades Årets-spelare-aspiranten Hasse Svensson som spelade trippel tillsammans med Walter Mörk och Stig Arnesson.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2017 09:34

Tävlingen samlade 26 deltagare, vilket innebar spel i tre pooler med 2 trippellag och resten dubblar. Två matcher i poolerna hanns med på utebanorna innan mörkret tvingade in deltagarna i Boulodromen.

Finalen i A-slutspelet var klar strax före kl. 22 efter det att Ulla och Christer avgjort med en femma vid ställningen 8-6. B-finalen blev en spännande tillställning. Jalle Mårtensson och Leif Carlsson ryckte till sig en stor ledning mot Jan-Olof Olsson/Lasse Rydberg/Arne Blomfelt och stod länge på 12 poäng medan trippellaget segade sig upp och kunde avgöra matchen till sin fördel.

Matchen om tredjepris vann Ann-Britt Carlsson och Lennnart Karlsson över Arne Dyberg/Sven-Arne Bengtsson.

Kvällens resultat innebar att Hasse drog ifrån i kampen om titeln Årets Spelare. Han leder nu på 34 poäng före Ann-Britt som har 28 och Jan-Olof på 25. Två månadsmästerskap återstår så än är det inte avgjort.

Ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Skribent: Mr X

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info