Hoppa till sidans innehåll

Två nya lag kvalificerade för finalspel i Årets Dubbel

17 JUN 2022 18:30
När andra kvalificeringsomgången i Årets Dubbel spelades igår kväll kvalificerade sig två nya lag till finalspelet i augusti. Dessa var Jimmy Antonsson/Kristofer Hirverud och Inger Nygren/Mats Peterson.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2022 21:57

Bara 9 av de 17 anmälda lagen ställde upp i den andra kvalificeringsomgången av Årets Dubbel, som avgjordes i Stenbrottet igår kväll! Bland de nio fanns nyanmälda Jimmy Antonsson/Kristofer Hirverud som vann kvällens tävling och därmed kvalificerade sig direkt till finalspelet i augusti. Det gjorde också Inger Nygren/Mats Peterson som vann alla fyra matcherna. Det gjorde också Tobias Andersson/Robert Bergström som dock hade en poäng sämre klotdifferens.

Resultaten från den andra kvalificeringsomgången hittar man i den här tabellen:

Efter två kvalificeringsomgångar ser tabellen ut så här (klicka på tabellen för förstoring!):

Lag skrivna med fetstil är kvalificerade till slutspelet eftersom de blivit etta eller tvåa i någon av de båda kvalificeringsomgångarna.
Åtta lag kommer att delta i slutspelet, de direktkvalificerade plus de som därefter är bäst placerade i den slutliga tabellen.

Den tredje och sista kvalificeringsomgången spelas tisdagen den 9 augusti i Stenbrottet. Samling 17.15. Nya lag är välkomna att anmäla sig då.

Läs mer om Årets Dubbel här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info