Hoppa till sidans innehåll

Två dussin kulknappar startar i SM

11 JUL 2018 14:34
Till helgen reser tjugofyra spelare från Kulknappen till Karlstad för att delta i årets svenska mästerskap. Två av dem är titelförsvarare, Birgitta Olausson och Kenneth Johansson som förra året blev svenska mästare i mixed dubbel i V65-klassen.
  • Uppdaterad: 15 JUL 2018 12:34

SM inleds på söndag med mixed trippel. Då är alla tjugofyra i farten. I V55-klassen deltar Inger Nygren tillsammans med Timo Lager och Hasse Svensson. Resten spelar V65, där vi alltså har med 7 lag. Förra årets bäst placerade lag i den klassen, Lena Hjalmarsson, Walter Mörk och Christer Gunnarsson som blev femma, har i år delat på sig Lena och Walter spelar med Christina Eng och Christer med Douglas Adolfsson och Sally Martinsson.

Totalt gör Kulknappens spelare 52 lagstarter i de olika klasserna, av dem endast en i den öppna klassen där Mats Peterson startar i singel. Mats har lyckat bra där tidigare och är i fin form inför årets tävling.

Inför SM-resan har Kulknappen inhandlat ett nytt klubbtält, som  kommer att vara en samlingspunkt för deltagarana under SM-veckan. 

Allt om SM hittar man på www.boule-sm.se/2018/

Vi kommer också att rapportera om hur det går för Kulknappens deltagare dag för dag på vår lokal SM-sida. Säkert kommer det också att finnas snabb information på vår facebook-sida.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info