Hoppa till sidans innehåll

Tre kulknappar klara för singel-SM

21 JUL 2021 21:20
Kulknappens Pia Johnsson, Mats Peterson och Hasse Svensson lyckades under dagens singel-DM i Falkenberg kvalificera sig till SM i Jönköping senare i sommar genom att lägga beslag på silvermedaljerna i var sin tävlingsklass.
  • Uppdaterad: 21 JUL 2021 21:20

Pia Johnsson, nybliven medlem i Kulknappen och som tidigare spelat för Tidaholm, lyckades i sitt första DM i Halland lägga beslat på andraplatsen i damsingel. Det betyder att hon är kvalificerad för deltagande i SM i Jönköping senare i sommar. Segrade i damklassen gjorde Gunvor Byström från Föreningen Falken Pétanque.

Mats Peterson ställde upp i den öppna klassen i vilken endast tre spelare deltog, förutom Mats, Thomas  Lindberg och Johannes Thuresson, båda representerande Halmstad Petank. I gruppen slog alla alla och det blev boulepoängen som fällde avgörandet. Mats blev tvåa efter Johannes Thuresson.

Hasse Svensson ställde upp i V55-klassen och precis som i den öppna klassen var det tre deltagare som vann var sin match. Vann gjorde Mikael Hallendorf från Knäredsklubben Le Petit Boule med Hasse på andraplats.

I V65-klassen, som vanns av Falken Pétanques Jan Nilsson, blev Kulknappens Leif Carlsson trea.

Fina DM-framgångar för Kulknappen alltså och tre kulknappar klara för SM-deltagande!

Foton: Thomas Lindberg

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info