Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen – Kulknappen utslaget redan i poolen

10 NOV 2021 09:13
Det var ett besviket lag som i söndags kom hem från Uppsala efter att ha blivit utslagna på ett tidigt stadium i Svenska Cupen V65.
  • Uppdaterad: 10 NOV 2021 09:13

Kulknappens V65-lag åkte till Uppsala med förhoppningar om ännu en fin placering i Svenska Cupen. Vårt lag har ju vunnit vid flera tillfällen och däremellan placerat sig bra.

Laget kom till Uppsala på fredagseftermiddagen och hann känna lite på banorna på kvällen innan. Det kändes bra, visserligen var banorna mjuka med mycket grus men ändå, som flera i laget tyckte, lättlagda.

Lördagens poolspel inleddes med spel mot vinnarna 2019, Nordboulen från Umeå. Efter de båda tripplarna stod det 1-1 men tyvärr blev det sedan förlust i två av de tre dubblarna. Gittan, Kenneth och Stig vann mixtrippeln och Gittan och Kenneth också mixdubbeln.

Förlorarmatchen mot Boden Petanque blev nästan en kopia av den första matchen. 3-2 till norrlänningarna efter det att det stått 1-1 efter tripplarna. 

När tävlingen sedan spelades färdig på söndagen och Kulknappen på väg hem vann Kärnan finalen mot Boden med 3-0 (Lagmöten bryts när ett lag uppnått tre segrar.).

image3809.png

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info