Hoppa till sidans innehåll

Sven-Arne blev Årets Kulknapp

27 FEB 2019 09:51
Sven-Arne Bengtsson fick igår kväll i samband med Kulknappens årsmöte motta utmärkelsen Årets Kulknapp. Diplomet och penningpriset delades ut av klubbens omvalde ordförande Mats Peterson efter det välbesökta årsmötet.
  • Skapad: 27 FEB 2019 09:51

Kulknappens årsmöte hölls i går kväll i Boulodromen. Ett trettiotal av klubbens medlemmar var på plats och gick igenom de sedvanliga årsmöteshandlingarna. Kvällens mötesordförande Erling Ottosson kunde konstatera att mötet var väl förberett och förhandlingarna flöt på utan överraskande inslag.

Vid mötet valdes Mats Peterson om som ordförande för ytterligare ett år. Omvaldes gjorde också Sven-Arne Bengtsson. Anki Köhler hade avsagt sig omval och ersattes i styrelsen av Christina Eng.

Medlemmarna kunde konstatera att klubbens ekonomi är god och revisorn Arne Blomfelt föreslog ansvarsfrihet för den avgående styrelsen mot vilket ingen mötesdeltagare hade något att erinra.

Medlemsavgiften för 2020 föreslogs oförändrad, 200 kr för seniorer och 20 kr för juniorer, vilket mötet biföll.

Efter mötet bjöds mötesdeltagarna på kaffe och semla och i samband med det förrättades det prisutdelning i årets interna tävlingar.
Klubbmästarna fick ta emot plaketter. Det var skyttemästaren Hasse Svensson, singelmästaren Mats Peterson och dubbel-, mixeddubbel och trippelmästarna Birgitta Olausson och Kenneth Johansson. Den tredje trippelmästaren heter Christina Eng.
Hasse Svensson och Timo Lager fick pokaler och presentkort för vinsten i Årets Dubbel och sist men inte minst: Mats Peterson blev Årets Spelare 2018. Han får sitt namn ingraverat i den sedan 1984 ständigt vandrande pokalen samt en replik av densamma.

Årets Kulknapp 2018 Sven-Arne Bengtsson fick sitt diplom och penningpris av Kulknappens ordförande Mats Peterson. På diplomet kan man läsa motiveringen "För hängivna insatser i föreningen och för plikttroget arbete som representant i Boulodromen."

 

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info