Hoppa till sidans innehåll

Stig och Hasse blev månadsmästare

29 SEP 2020 14:10
Stig Larsson och Hasse Svensson är månadsmästare. De besegrade i gårdagkvällens final Hans Ericsson och Lena Karlsson i finalen med 13-8. Genom segern passerade Hasse Lennart Karlsson i toppen på Årets Spelare.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2020 14:10

Månadsmästerskapen spelades igår inomhus i Boulodromen. Hela hallen stod till Kulknappens förfogande och därmed kunde de 33 deltagarna spridas ut över den stora ytan, vilket är en förutsättning för att tävlingen ska kunna genomföras så länge  coronasmittan fortsätter.

Tävlingen började som vanligt med spel i fyra pooler med efterföljande A- och B-slutspel. I semifinalerna i A-slutspelet besegrade Lena Karlsson och Hans Ericsson Jalle Mårtenssom och Tobias Andersson och Stig Larsson och Hasse Svensson besegrade Douglas Adolfsson och Kenneth Johansson.

Finalen blev från början en jämn historia men vid ställningen 8-6 till Lena och Hans blev en lilleflytt till stort avstånd nära banänden alltför besvärlig för Lena och Hans och Hasse och Stig tog en femma. Efter ytterligare två jämna omgångar var saken klar. Stig och Hasse vann med 13-8.

B-finalen vann Berny Andersson och Lennart Bengtsson över Ronnie Apelqvist och Lennart Ingeltun.

Stig Larsson och Hasse Svensson, månadsmästare i september 2020.
Foto: Christer Sandberg

Lennart Bengtsson och Berny Andersson segrade i B-slutspelet.
Foto: Christer Sandberg

Mer om månadsmästerskapen hittar man här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info