Hoppa till sidans innehåll

SM — Medaljer säkrade redan första dagen

17 JUL 2022 20:34
Två lag från Kulknappen är klara för semifinaler efter den första speladagen i Jönköping. Gittan, Kenneth och Christer G är klara för semifinal i V75-klassen liksom Inger, Hasse och Mats i V65-klassen.
  • Uppdaterad: 17 JUL 2022 20:34

Sex lag från Kulknappen deltog i mixed trippel som inledde årets SM i Jönköping. I den öppna klassen deltog Robban Bergström, Pia Johnsson och Berit Sjöberg. De klarade sig tyvärr inte vidare till slutspelet utan åkte ut i poolen.

I V65-klassen är Inger Nygren/Hasse Svensson/Mats Peterson nu klara för semifinal på centercourten i morgon kväll. I semifinalen ställs Inger, Hasse och Mats mot Kärnans Jaime Higa/Jonny Patron/Anita Rasmusson. Av de andra tre lagen i klassen lyckades Douglas Adolfsson och Ann-Britt och Leif Carlsson bäst. De slogs ut i sextondelsfinalen.

Birgitta Olausson, Kenneth Johansson åker sällan från ett SM utan medalj. De försäkrade sig om att inte behöva göra det i år heller genom att tillsammans med Christer Gunnarsson ta sig till semifinal i den nyinrättade V75-klassen. Också Gittan, Kenneth och Christer ställs mot ett Kärnan-lag, Lennar Ljungqvist, Inger och Ove Löfgren, spelare som åtminstone Gittan och Kenneth haft många duster med och ofta gått segrande ur dem.

Samtliga semifinaler spelas imorgon kväll med start kl. 18. Det blir spännande att följa dem!

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info