Hoppa till sidans innehåll

Ska Kulknappen ta sig till elitserien?

08 AUG 2022 11:40
Kommande helg spelas det andra sammandraget i division 1 södra i Falkenberg. Det blir en spännande tillställning där Kulknappen kan vara med och göra upp om seriesegern och därmed avancemang till den högsta serien, elitserien.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2022 21:57

Inför det andra sammandraget ligger Kulknappen på andra plats, 1 poäng efter Halmstad Petank mot vilka man spelade oavgjort i det första sammandraget i Malmö i juni. Men det är en jämn serie med flera bra lag. Karlsborgsklubben Carl XIV Johan Petanque och Tjust Petanque är bara 2 poäng efter de våra och det var Karlsborg som orsakade vår enda förlust i Malmö.

Laget som åker till Falkenberg är inte riktigt detsamma som det som spelade i Malmö. Fredrik Brorsson har lämnat återbud eftersom han jobbar under helgen och Hans Ericsson likaså p.g.a. hälsoskäl. Inte heller Ronnie Apelqvist är med. Istället går Timo Lager in i laget vilket innebär att vi åker till Falkenberg med 7 spelare.

Så här ser tabellen ut inför den andra omgången:

image09eem.png

Också Kulknappens veteranlag spelar seriespel till helgen. De åker till Malmö för att delta i andra det andra sammandraget för divion 2A.  Laget ligger i mitten av tabellen 4 poäng efter serieledarna Lillens Vänner från Staffanstorp. Spelarna som reser till Malmö är Christer Gunnarsson, Jari Alatalo, Douglas Adolfsson, Kenneth Johansson, Birgitta Olausson, Martin Weddig och Hans Ericsson.

image907jf.png

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info