Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Sandberg

Serieseger i både Varberg och Falkenberg

08 SEP 2019 10:30
Kulknappen skördade stora framgångar i veckan som gick. Det blev seger i sommarserierna i såväl Varberg och Falkenberg. Inte nog med det, Kulknappen röd la beslag på andraplatsen i division 1.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2019 10:30

Kulknappen har i år spelat med tre lag i Boulodromens sommarserie. Det stod tidigt klart att våra båda lag i ettan skulle vara med och göra upp om seriesegern i hård konkurrens av såväl Skene som Läjet vit. Det var först i de allra sista omgångarna som avgörandet fälldes och då det var klart stod det blåa laget (fotot ovan) som segrare, två poäng före det röda.

För Kulknappen vit, som spelat i division 2, gick det lite sämre. De hamnade längst ner i tabellen och får om inget oförutsett sker spela i division 3 nästa år.

Birgitta Olausson, som spelat i Kulknappan blå, saknas på lagfotot ovan. De övriga är stående fr.v. Christer Sandberg, Douglas Adolfsson, Bengt Svensson, Lennart Bengtsson, Berny Andersson, Kenneth Johansson och Sally Martinsson (lagledare). På huk fr. v. Stig Johansson, Timo Lager, Elsy Svensson och Inger Andersson.

Kulknappen vann också i Falkenberg

I Falkenberg blev det inte klart förrän i den allra sista omgången.
Inför den ledde Veteranerna Vitsippan, efter att i den näst sista omgången slagit Kulknappen, med 1 poäng. Vitsippan spelade sin sista match i onsdags och fick då bara oavgjort mot Tullbron. Det innebar att Kulknappen i sin sista match i fredags mot Hjärt-Lung Blå kunde bli seriesegrare om de vann med minst 4 poängs skillnad. Resultatet blev 12-4 och och saken var klar. Kulknappen är seriesegrare!

Här är Kulknappens lag i falkenbergsserien sådant det såg ut vid matchen mot BK Veteranerna den 5 juli. Fr. v. Kenneth Johansson, Birgitta Olausson, Stig Johansson, Arne Blomfeldt, Lena Hjalmarsson, Walter Mörk, Arne Dyberg, Jan-Olof Olsson och Ulla Olsson. I laget har också Lennart Bengtsson, Lasse Rydberg, Sven-Arne Bengtsson, Lasse Lothsson, Elsy Svensson, Göran Löfstedt och Christina Eng deltagit. Arne D och Jan-Olof har varit spelande lagledare.

Skribent: CS/J-O

 

 

  

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info