Hoppa till sidans innehåll

Nyblivna klubbmästare

24 NOV 2021 16:39
Under tisdagskvällen korades det nya klubbmästare i både dubbel och trippel. Mats Peterson och Berit Sjöberg blev dubbelmästare och Robert Bergström, Berit Sjöberg och Tobias Andersson trippelmästare.
  • Uppdaterad: 24 NOV 2021 16:39

Slutspelet inleddes med dubbelsemifinalerna. I den ena av dem besegrade Hasse Svensson/Hans Ericsson Birgitta Olausson/Kenneth Johansson med 13-8 och i den andra vann Berit Sjöberg/Mats Peterson över Douglas Adolfsson/Berny Andersson med 13-7.

Här pågår de båda semifinalerna i dubbel. Hans och Hasse vann  den ena och Berit och Mats den andra.

Finalen blev en jämn kamp, som slutade med seger för Berit och Mats med 13-11.

Båda semifinalerna i trippel slutade med siffermässiga storsegrar för först Berit Sjöberg/Robert Bergström/Tobias Andersson som slog ut Inger Andersson/Berny Andersson/Hans Ericsson med 13-2 och sedan Jan-Olof Olsson/Ulla Olsson/Lasse Magnusson som i en snabb match besegrade Ann-Britt Calsson/Leif Carlsson/Douglas Adolfsson med 13-0.

Finalen blev desto jämnare. Den slutade 13-11 till Berit, Robban och Tobias.

Som synes så blev Berit Sjöberg klubbmästare i både dubbel och trippel. Tidigare i höst vann hon skytte-KM och singeln. När mixed dubbel som sista disciplin går av stapeln i början  av december har Berit, som då ska spela med Christer Gunnarsson, chans att ta storslam och bli klubbmästare i samtliga klasser. Något som ingen lyckats med tidigare i klubbens historia.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info