Hoppa till sidans innehåll

Nya klubbmästare korade

06 DEC 2017 13:58
Klubbmästerskapen i både dubbel och trippel avslutades i tisdagskväll med semifinaler och finaler. Mästare i dubbel blev Birgitta Olausson och Kenneth Johansson och i trippel Bengt Svensson, Bo Karlberg och Stig Johansson.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2017 14:22

Kvällen inleddes med semifinaler i dubbel. I den ena besegrade Gittan och Kenneth Bengt Svensson och Stig Johansson i en spännade match där de förstnämnda spelade upp sig från  ett underläge med som mest 6-12. I den andra semifinalen tog Ann-Britt och Leif Carlsson en komfortabel seger mot Sally Martinsson  och Douglas Adolfsson.

I finalen följdes lagen åt till ställningen 8-8 varefter Gittan och Kenneth tog en femma efter bland annat en  snygg carreau på långt håll från Kenneth.

Bengt och Stig var sugna på revanch när de tillsammans med Bosse Karlberg tog sig an Britt Brorsson, Ann-Britt och Leif i den första semifinalen i trippeln. Bengt, Stig och Bosse vann den matchen med 13-8. I semifinal 2 besegrade Douglas Adolfsson, Timo Lager och Hasse Svensson Jalle Mårtensson, Ulla Olsson och Jan-Olof Olsson med 13-7

Trippelfinalen blev aldrig riktigt spännande. Stig Johansson visade vägen till seger för sitt lag genom att lägga det ena klotet efter det andra mycket när lillen, ofta kloss. Motståndarskytten Timo Lager hade det svettigt och inte tillräckligt hög träffprocent för att neutralisera Stig. Vid två tillfällen under matchen tog Bengt, Bosse och Stig fem  poäng, vilket naturligtvis stärkte deras självförtroende samtidigt som motståndarna hängde lite med huvudena. 13-7 slutade finalen.

Klubbmästarna 2017: Kenneth Johansson och Birgitta Olausson i dubbel och Stig Johansson, Bosse Karlberg och Bengt Svensson i trippel.

Läs mer om KM här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info