Hoppa till sidans innehåll

Nya boulebanor växer fram

06 JUL 2016 18:02
Med hjälp av pengar från Sparbanksstiftelsen och idella krafter växer det nu fram nya boulebanor vid Boulodromen. Det är Verksveteranerna och Kulknappen som tillsammans driver projektet och som ska stå för skötseln när det hela är klart.
  • Uppdaterad: 11 APR 2017 18:09

Arbetet med boulebanorna är i full gång. Bärlagret är på plats och just nu placeras stödkanterna av betong runt banan ut. Stödkanterna består av s.k. spaltstavar som Bengt-Göran Nilsson från Falkenbergs Petanque välvilligt ställt till vårt förfogande.

När det arbetet är klart ska det placeras lite matjord runt banan innan ytlagret som blir 0-4 stenmjölskross ska läggas på plats. Det ska också röjas lite sly väster om banan och Verksveteranerna ska tillverka tio nya bord och bänkar i samma stil som de som finns vid de "gamla" banorna. Detta och en hel del annat arbete återstår således att göra.

Alla medlemmar som har möjlighet att hjälpa till ombedes att ta sig till Boulodromen denna fredag kl. 10. Ta gärna med egna redskap typ spadar och sågar. Vi kan då hjälpas åt att röja väster om banan och vara behjälpliga i annat arbete som då ska göras.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info