Hoppa till sidans innehåll

Mixed KM - Klart för semifinaler

08 DEC 2021 10:11
KM i mixed dubbel startade igår kväll med poolspel och kvartsfinaler. Bland de elva lag som ställde upp till spel är det nu fyra kvar som ska göra upp om klubbmästartiteln.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2021 10:11

Elva lag ställde upp i klubbmästerskapen i mixed dubbel som inleddes under tisdagskvällen. Det innebar tre pooler följda av två utjämningsmatcher innan semifinalisterna var klara.

På fotot ovan ser vi samtliga lag, från vänster: Lars Mauritsson/Lena Karlsson, Berny Andersson/Inger Andersson, Leif Carlsson/Ann-Britt Carlsson, Christina Hofling/Melker Hofling, Jeannine Rychlik/Igor Rychlik, Lena Hjalmarsson/Walter Mörk, Berit Sjöberg/Christer Gunnarsson, Birgitta Olausson/Kenneth Johansson, Pia Jonsson/Hans Svensson och de på huk sittande Ellinor Gunnarsson/Robert Bergström och Inger Nygren/Mats Peterson.

Efter poolspelet ser slutspelsschemat ut så här:

Semifinalerna och finalen spelas tisdagen den 14 december med start kl. 18.

En fråga som många nu ställer sig är om Berit Sjöberg ska lyckas ta storslam i årets klubbmästerskap. Hon har tidigare blivit klubbmästare i skytte, singel, i dubbel tillsammans med Mats Peterson och i trippel tillsammans med Tobias Andersson och Robert Bergström. Skulle hon nu lyckas att ta hem mixed dubbeln tillsammans med Christer Gunnarsson så är det första gången i klubbens historia som någon lyckas bli klubbmästare i samtliga klasser. 

Här et foto från matchen mellan Jeannine och Igor Rychlik och Melker och Christina Hofling.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info