Hoppa till sidans innehåll

Månadsmästarna heter Christer och Lennart

27 APR 2022 10:36
Christer Gunnarsson och Lennart Ingeltun blev i går kväll Månadsmästare. De besegrade i finalen Laxen Carlsson och Arne Nilsson i en match som p.g.a. mörkrets inbrott fick spelas inomhus.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2022 21:57

Igår kväll var det dags för Månadsmästerskapens utomhuspremiär. Tävlingen inleddes i strålande solsken. Det blev dock lite kallt när solen gick ner och detta tillsammans med mörkret gjorde att finalerna fick spelas inomhus.

28 medlemmar ställde upp i tävlingen vilket innebar 4 pooler. De blivande månadsmästarna mötte sitt hårdaste motstånd i poolspelet där de inledde med en knapp seger, 13-12 mot Robban Bergström och Stig Larsson. Segrarmatchen vann de med 13-11 mot Kenneth Johansson och Hans Ericsson, som senare lade beslag på tredjeplatsen. I slutspelet gick det lättare för Christer och Lennart, 13-3 i både semin och finalen.

Utomhuspremiär för Månadsmästeskapen i solsken men i en något kylig nordostlig vind. Stig Johansson i ringen och Melker Hofling gick till A-slutspel men fick i kvarten se sig besegrade av de blivand månadsmästarna.

Hans Ericsson laddar för skott i skiljematchen i pool 1. Han och Kenneth Johansson (längst bort) besegrade Lennart Bengtsson och Hasse Svensson, som därmed förpassades till B-slutspelet.

Här hittar man resultatlistan och här hittar man ställningen i Årets Spelare.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info