Hoppa till sidans innehåll

Månadsmästarna heter Bengt, Robban och Walter

28 OKT 2022 08:22
Bengt Carlsson, Robban Bergström och Walter Mörk blev i tisdagskväll månadsmästare efter att i finalen ha besegrat Igor Rychlik och Ronnie Apelqvist.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2022 08:22

Månadsmästerskapen i oktober samlade 27 deltagare, vilket innebar spel i tre fulla pooler. Bland deltagarna fanns tre spelare med chans att bli Årets Spelare när det ska avgöras sista tisdagen i november då årets sista Månadsmästerskap spelas.

De tre är Hans Ericsson, Kenneth Johansson och Hasse Svensson. När lottningen var klar i tisdags visade det sig att Hans och Kennet bildade ett dubbellag och att Hasse skulle spela dubbel tillsammans med Ulla Olsson. Dessa båda lag tog sig båda till A-slutspelt där de möttes i kvartsfinalen. En match som Ulla och Hasse vann md 13-10. Ulla och Hasse stötte sedan på patrull i semifinalen där de besegrades av blivande månadsmästarna Bengt Carlsson, Robban Bergström och Walter Mörk.

I matchen om tredje pris vann Ulla och Hasse över Fredrik Brorsson och Stig Larsson. Hasse knappade genom den placeringen in 4 poäng på Hans Ericsson och Kenneth Johansson i kampen om titeln Årets Spelare. Där är ställningen nu den att Hans har 31 poäng, Kenneth 30 och Hasse 29. Det blir alltså mycket spännande när årets sista Månadsmästerskap ska spelas i november. Reglerna säger att ingen av dessa tre då kan lottas ihop i samma lag. 

Så här placerade sig de bästa lagen i tisdags:

  1. Bengt Carlsson/Robban Bergström/Walter Mörk
  2. Igor Rychlik/Ronnie Apelqvist
  3. Hasse Svensson/Ulla Olsson
  4. Fredrik Brorsson/Stig Larsson

B-slutspelet

  1. Christina Hofling/Martin Weddig/Melket Hofling
  2. Lars Mauritsson/Sally Martinsson

Ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info