Hoppa till sidans innehåll

Lennart K och Hasse månadsmästare i september

25 SEP 2018 12:06
Lennart Karlsson och Hasse Svensson blev i går kväll månadsmästare. De tog i finalen på revansch på Lars Mauritsson och Timo Lager som de i poolen förlorat mot. Både Hasse och Timo knappade därmed in lite på Mats i kampen om titeln Årets Spelare.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2018 12:06

Tjugosex medlemmar ställde upp i september månads mästerskap. Det innebar 13 dubbellag fördelade på 4 st pooler. Utomhustemperaturen fick deltagarna att välja att spela inomhus. Alliansens bangrupp har förändrat underlaget på två av spelområdena i Boulodromen till kulknapparnas förtjusning. Det är lite mer singel på banorna nu och det är inte längre lika lätt att rulla fram kloten till lillen. 

I den ena semifinalen besegrade Lars och Timo Britt Brorsson och Stig Larsson och den andra Hasse och Lennart K Berny och Mats.

Kvällens resultat innebär att det nu är tre spelare som gör upp om titeln Årets Spelare. Mats leder med hela 9 poäng före Timo, som i sin tur har 1 poäng tillgodo på Hasse. För att säkra segern behöver Mats bara ta ytterligare 3 poäng i de två återstående tävlingarna. Men såväl Hasse som Timo har en teoretisk chans att lägg beslag på titeln. Spännande kan det bli!

Övriga placeringar i tävlingen hittar man här och ställningen i Årets Spelare här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info