Hoppa till sidans innehåll

Lena och Kenneth blev månadsmästare

01 OKT 2019 17:36
Lena Hjalmarsson och Kenneth Johansson blev i går kväll månadsmästare. Tävlingen hade 33 deltagare och i finalen besegrade Lena och Kenneth Hasse Svensson och Peter Lundqvist.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2019 17:36

Trettiotre medlemmar ställde upp till spel när Månadsmästerskapen spelades i går kväll. Det innebar spel i 4 pooler med 15 dubbellag och 1 trippellag.

De båda finallagen Lena Hjalmarsson/Kenneth Johansson och Hasse Svensson/Peter Lundqvist var lottade i samma pool och möttes där i vinnarmatchen. Den vann  Lena och Kenneth. De lyckades sedan besegra Hasse och Peter ännu en gång när de möttes i A-finalen.

Inte många  åskådare var kvar när A-finalen spelades sent på måndagskvällen. (Var är Lenas klot?) Foto:Christer Sandberg.

 Hasse och Peter i finalen.

Hasse och Kenneth är de två mest framgångsrika spelarna i Månadsmästerskapen under 2019. Hasse har blivit månadsmästare två gånger och Kenneth inte mindre än fem gånger. Trots det leder Hasse just nu kampen om att bli Årets Spelare, han har 34 poäng, en mer än Kenneth. Det lär bli någon av dessa som tar hem priset även om Berny Andersson och Mats Peterson också har en teoretisk chans att få en inteckning i vandringspriset.

Matchen om tredje pris vann Fredrik Brorsson och Stig Johansson. De besegrade i den Inger Andersson, Stig Larsson och Ronni Apelqvist.

B-finalen vanns av Lars Mauritsson och Lennart Ingeltun.

Här är resultatlistan och ställningen i Årets Spelare hittar man här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info