Hoppa till sidans innehåll

Kulknappen vann kvalgruppen och spelar vidare imorgon söndag

25 JAN 2020 20:56
Kulknappen får spela vidare i Svenska Cupens grundspel efter att idag har vunnit den första kvalificeringsgruppen. Imorgon väntar ett nytt spel i en ny grupp som också den måste vinnas för att ta sig till slutspelet senare i februari.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2020 20:56

Kulknappen inledde dagen med att besegra Hällesåker i ett rafflande möte. Det blev först förlust i trippeln men efter det lyckades vårt lag vinna de båda dubblarna med 13-12 i båda matcherna!

Det visade sig att just segern mot Hällesåker skulle komma att bli avgörand, för när gruppen var färdigspelad så hade Hällesåker och Kulknappen vardera 4 poäng medan D.E. La Boule och Quatre Boules hade 2. Hällesåker hade, som man kan se i tabellerna nedan, fler matchsegrar och bättre boulepoängskillnad men vad hjälpte det när det var det inbördes mötet som räknades. Kulknappen stod alltså som segrare.

Det betyder att laget spelar vidare imorgon söndag. Då blir det spel i en ny grupp Lindome, som är ett av tre seedade lag, Trelleborg och Lillens Vänner. Det lag som vinner den gruppen går vidare till finalomgången i Halmstad den  23-24 februari.

Resultatet av söndagens gruppspel kan man följa här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

 

  

 

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info