Hoppa till sidans innehåll

Kulknappen spelar inomhus-SM för klubblag på lördag

19 AUG 2021 18:36
På lördag spelar Kulknappen inomhus-SM för klubblag. Tävlingens grundomgång avgörs på tre olika platser. Kulknappen spelar i Lindome där nio lag gör upp om tre finalspelsplatser
  • Uppdaterad: 19 AUG 2021 18:36

Totalt 24 lag är anmälda till inomhus-SM för klubblag som spelas på tre olika platser kommande lördag. Kulknappen spelar grundomgången i Lindome och gör där upp med 8 andra lag om 3 platser i finalomgången som spelas i Borås den 28-29 augusti.

Lagmötena i inomhus-SM för klubblag inleds med 6 singlar därefter spelas det 3 dubblar och efter det 2 tripplar. Vinst i en singelmatch ger 2 poäng, i en dubbelmatch 3 poäng och i en trippelmatch 5 poäng. När en förening nått 16 poäng har föreningen vunnit och klubbmötet avbryts då.

I första matchen som är en 16-delsfinal möter Kulknappen Gotheburg Boule Bangers. Vinner vi den matchen så spelar vi 8-delsfinal mot Tjust Pétanque Club och vid vinst där så är Kulknappen klart för finalomgången.

Uttagningskommittén har tagit ut följande spelare till Kulknappens lag:
Berit Sjöberg, Gittan Olausson, Kenneth Johansson, Hasse Svensson, Robert Bergström, Tobias Andersson, Fredrik Brorsson och Mats Peterson.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info